BESTIL FØR 12:00 og vi prøver at sende samme dag

FRI FRAGT over 299,- til pakkeshop

30 DAGES RETURRET

Sengetøj voksen - Liberty MONKEY blue

Homeyness sengetøj til voksen. Passer til dyne i størrelse 140x200cm og pude i størrelse 63×60 cm. Syet med Liberty Fabrics® i fint dyre-mønster “Tree Tops / Monkey” i blågrå nuancer på den ene side og egyptisk bomuldssatin i en flot matchende nuance på den anden side.  En fryd for øjet og blød mod huden. Så flot, at det gør et sengetæppe overflødigt! Bemærk, at Homeyness sengetøj er i Limited Editions – så vent ikke for længe, hvis du har forelsket dig i et bestemt design.

1.599,00 DKK

Beskrivelse

Sengetøj med Liberty Fabrics – Monkey

Homeyness sengetøj til voksen i 140×200 cm. Sengetøj med Liberty Fabrics® Trre Tops med abemotiv”, på den ene side og udført i Libertys bløde og lækre Tana Lawn® kvalitet. Den anden side af sengetøjet består af det blødeste egyptiske bomuldssatin i lyseblå, der regnes for verdens fineste.

Homeyness sengetøj – detaljer der giver mening

Homeyness sengetøj er altid afsluttet med gennemførte detaljer, der både understøtter følelsen af luksus og samtidigt er praktiske. Derfor har vi valgt, at dette mønster afsluttes med en fin sennepsfarvet pipingkant og lukkes med skjulte YKK lynlåse i både pude- og dynebetrækket. Sengetøj med lynlås er både nemmere og giver en bedre finish. Ingen sløjfer skal bindes, ingen knapper kan falde af og ingen puder på vej ud af pudebetrækket.

Homeyness sengetøj til hele familien

Homeyness voksen sengetøj fås også i længden 220 cm. Hvis du også gerne vil forkæle dine børn med samme smukke mønster, findes “Monkey” også som sengesæt til BABY og JUNIOR, perfekt til det eksklusive børneværelse.

Homeyness sengetøj voksen kort og godt:

  • Passer til str: 140×200 + 63×60 cm
  • Forside: Liberty of London Fabrics®: TREE TOPS / MONKEY
  • Bagside: Egyptisk bomuldssatin i lyseblå.
  • Piping: Mustard
  • Lukning: Skjulte YKK lynlåse i både pude og dynebetræk.
  • Vask: Max 40 grader ifølge Liberty of London.
  • OBS: Vaskes med INDERSIDE YDERST, for at holde pipingen fin.
  • Tørretumbles: Ved svag varme.
  • Style nr.: 10332
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.