top
Print side E-mail side 

X - Voksen sengetøj - MONKEY

Voksen sengesæt - MONKEY

Forsiden er Liberty of Londons ”TREE TOPS” mønster med abe print fra deres SS18 kollektion. Liberty er kendt for deres blomstrede mønstre og overlegne kvalitet - så tyndt og fint og stadigvæk så stærkt og farveægte, at det ofte går i arv i generationer. Libert´s Tana Lawn bomuld er Oeko-Tex Standard 100 certificeret.  

Egyptisk bomuldssatin

Til bagsiden har vi brugt egyptisk bomuld, der regnes for at være verdens fineste og blødeste bomuld! Satin er en vævemetode, som giver en utrolig fin overflade med silkeagtig finish. Vores Egyptiske bomuldssatin er Oeko-Tex Standard 100 certificeret.

Homeyness voksen sengetoej monkey med liberty of london fabric

YKK usynlige lynlåse

Dyne og hovedpude er lukket i bunden med usynlige kvalitets lynlåse fra YKK. Så er det slut med at bekymre sig om knapper, der kan falde af, at kigge på bindebånd, der er gået op eller kigge på et hovedpudebetræk, der ser sjusket ud.

Kvaliteten, gør forskellen

Homeyness sengesæt opstod, fordi vi ikke kunne finde børnesengesæt i en ordentlig kvalitet. Det har vi nu lavet om på og når du rører ved materialerne, forstår du hvad vi mener. Vi skulle hilse og sige at vores sengesæt føles, som en drøm at sove i!

Vask & det praktiske

Vaskes med vrangen yderst.
Vaskes på max 40 grader. 
Vaskes med lignende farver.
Kan tørretumbles ved lav varme.
Str 140x200 + pude i str. 63x60 cm.

Om Homeyness
Hjælp